Ретроспекция 2009

Измина годината, която ще остане известна като “годината на неслучващите се неща”. Аз също я оценявам за себе си като не много хубава година, в която все пак ми се случиха и хубави неща – направих си най-далечните пътешествия досега и си смених работата. Ето по-детайлно какво съм писал в блога:

Януари:

Февруари:

Март:

през март вече бях решил, че април месец ще бъда на път, затова спрях ходенията на сноуборд и почти всички по-големи разходи. Част от постовете ми са за подготовката, като това че си поръчах кредитна карта.

Април:

Целия април месец бях в отпуска и си направих едно европейско пътешествие с основна цел да отида на гости на Маги в Милано. На 1-ви се подготвих, и на 2-ри тръгнахме със сестра ми.

Май:

Юни:

Юли:

Август:

Септември:

Октомври:

Ноември:

някъде през този месец се разбра, че диагнозата на баща ми, която лекува от 6 месеца е грешна, и всъщност има ракови разсейки в костите, а не шипове. По едно време почти ежедневно ходихме по болници и доктори в Пловдив и София. Дори и сега продължаваме с лъчетерапии и химиотерапии, както и с разни други лечения.

Декември:

5 thoughts on “Ретроспекция 2009

  1. Ице, като чета ретроспекцията ти, си давам сметка колко много неща сме преживели в годината на неслучващите се неща. Няма как да не сме доволни. Пожелавам си 2010 да е още по-случваща се!

    А на теб и на твоето семейство пожелавам най-вече здраве!

  2. Наистина, ако това е неслучваща се година с толкова много пътешествия 🙂 хайде през тази година пак да ходим! 😛

  3. Ице, пожелавам ти още повече пътешествия през 2010-та! И всичко да е наред в личен и професионален план!

Коментирай