25-27 януари (не можах да измисля друго заглавие)

25 януари – петък вечер като по учебник

вечерта започнах в Мария Луиза, след това се преместихме у Таня и Пухи. Там се събрахме команията, но аз към 22 часа ги оставих и отидох на концерт на Defender в Пъзела. Аз уж отидох заради техните песни, а те пяха доста кавъри, които дори не бяха метъл, но мен това ме уреждаше. Иначе свириха доста и с двете паузи откараха почти до 3 часа. Мислех си че вечерта ще бъда само със Спастнята и неговите приятели в Пъзела, но всъщност срещнах доста познати там. Накрая като дойдоха Яна и Герито и като почнаха да мятат коси, направо ми скриха топката 🙂 След концерта се преместихме в Петното. Там видях още хора, но купона нещо беше на привършване. Пиинахме по още едно-две и дори останахме последните които си тръгнаха (без персонала). Яна започна да дава идеи да ходим още някъде, но решихме да се прибираме.

26 януари – събота на много места

След като си легнах в 4:30 в 8:30 се събудих сам и нещо взе да ме кризе съвестта и отидох на лекции в университета. Там ми преподаваха нещо като мрежова сигурност или сигурност като цяло, като човека започна да дава примери от разни филми, при което дори мен ме хвана срам заради него как може да ги говори тези неща и си тръгнах. А иначе предмета можеше да е доста интересен, ако се предаваше както трябва. Реших да не губя слънчевия уикенд и да попътешествам. Обадих се на няколко човека, но всички бяха или нещо заети, или не им се идваше, или не ми отговориха, а други просто ги забравих 🙁 . Единствено Магито се нави, но тя беше в София. Казах й, че това не е проблем и след два часа ще съм там 🙂 Така в събота следобед се появих на мястото, което най-малко съм очаквал – София. Нещо ни се ходеше в Копривщица и решихме да ходим натам. Докато се натуткаме стана 15:30, но това не ни спря да тръгнем. Естествено още по пътя се стъмни, а и ние използвахме да спираме да снимаме по залез слънце из хубавите местенца на подбалканския път. Разгледахме и новия мемориален комплекс Васил Левски до село Буново. Всъщност комплекс е твърде силно казано – просто един паметник и малко инфраструктура около него. Малеее колко студено беше там – един леден вятър … нямаше нищо общо с времето в Пловдив, а дори и с това в София.

В Копривщица пристигнахме по тъмно и се отправихме да правим нощни снимки. Общо взето поснимахме, но и там си беше студеничко. Разходихме се из Копривщица и решихме да си намерих хубаво топло местенце с ядене. Пътешествието до там като цяло стана “да отидем на вечеря в Копривщица” (и снимките естествено) 🙂 Преди да тръгнем имаше размисли дали да се върнем след това в Пловдив или в София, но избрахме второто. Моята причина за това беше да отидем на купона във Вилито в Княжево, за да  ги видя там в хубавата къща какво правят всички. А и двудневно пътешествие е по-добро от еднодневно 😉 ! Така към 22:30 стигнахме до площад “сред село”, където очаквахме купон, а то се оказа по-скоро хубаво кротко събиране. Това от една страна ни дойде добре – размазахме се на пода и гледахме разни клипове в youtube. Малко след полунощ решихме да си тръгваме, а и доста ми се доспа след като предишната вечер почти не бях спал, а целия ден навъртях над 400 километра.

27 януари – неделя в София

Станах към обяд. Пихме чай с Магито след което я оставих, а аз отидох на гости у братовчетките ми. С тях отидохме в магазин Jumbo, където успях да изгубя 1-2 часа и въпреки, че не вярвах да си избера нещо, си купих 2-3 неща 🙂 След това отидох при Софито, видях се с нея и то денят си отиде. Малко след 20 часа си бях отново в любимия Пловдив.

Надявам се да имам още доста такива хубави уикенди.  От Магито взех снимките от рождения ден на Дарко, но ще ги избирам, обработвам и качвам утре, че сега ми се спи.  Хубава нова седмица 🙂

2 thoughts on “25-27 януари (не можах да измисля друго заглавие)

  1. Ице, сложи си линк към ъпдейтвания “фото блог” в “нашите снимки” стария ти е, освен ако не е нарочно 🙂

Коментирай