21 януари 2008

Разни хора, разни … концерти

Рядко влизам в Second Life, но Спастнята все успява да ме замъкне на метълски концерт, който организират. Малко отдалече започнах 🙂 идеята ми е че в четвъртък бях на концерт на Megadeth в SecondLife, а в петък бях на DISCO парти в Петното.  В четвъртък направих малко снимки:

Megadeth tribute in Second Life

а в петък не си взех фотоапарата и ме беше много яд. Аз дори първо се чудих дали въобще ще ходя на Disco партито, а то взе че се получи яко ! Райо този път ни разби.

Замислих се за свинския ми музикален вкус и се зачудих къде имаше по-странни хора :

в Second Life:

Megadeth public

или в Петното:

Disco party

снимката е copyright на Еличката. Аз се сетих и за едни други снимки, но тя ги е скрила;)

Между другото този петък ще ходя на реален метълски концерт в Пъзела 🙂

Рожден ден ден

Честитоооо, Дарко !  Да ти е живо и здраво името ! И на теб, Ани ! 🙂 Дарков ден го отпразнувахме във Виноградец. Пак се събрахме голяма тумба хора и добре се почерпихме :*) Снимки ще има като взема и от на Магито фотото. От Никито снимките кой може да ги вземе ?

На отиване за първи път си слушах GPS-а да ме прекара от Кричим (където отидохме да вземем Таня) през Пазарджик до Виноградец. Успяхме да стигнем, така че е хубава джаджа !

4 thoughts on “21 януари 2008

  1. да, взехме булката от Кричим и… а мъй все кричим, кричим… бая се накричихме и в петък и в събота, ако трябва да сме честни.
    🙂
    ***

  2. Снимките от Николай ще бъдат доставени от мен в момента, в който аз ги получа.
    Ники е абсолютно точен и най-вероятно само трябва да ги поискам (което ще направя сега) и в най-къс срок ще са при мен. От там все ще си намерят пътя до nashitesnimki!
    Убав ден на сички и мунки по цуцунки!

Коментирай