11 март 2007

Днес настроението цял ден ми беше много скапано 🙁 Дори сега мислех да напиша един много гаден пост, но се отказах. Хайде да обърна внимание на хубавите неща, които ми се случиха днес (но дори и те не можаха да ми оправят настроението до край, което си е странно)

  • Поредното пътешествие този път хем неделно, хем нощно 🙂
  • Бях в Хвойна – дори имах около час, който изкарах в разходки и снимки 🙂 Хубаво местенце – хареса ми. Дори смятам, че достатъчно добре го разгледах за да получи кабарче на картата 🙂
  • След Хвойна отидохме през Павелско към хижа Пашалийца, като всъщност търсихме римската крепост Зареница, но се оказа че е доста далече (а вече се стъмваше) и дори било по-добре да се тръгне от Нареченски бани към нея.
  • Въпреки, че не стигнахме до крепостта – поне открихме една много хубава хижа – именно Пашалийца. Разположена е на много красиво място и ми се иска да отида там поне за няколко дена. Доста е отдалечена от всякаква цивилизация. Пътят е тесен и криволичещ, но е асфалтиран и се стига с кола. На места все още имаше снежни и заледени участъци (да им се чуди човек, след като в ниското не сме видели сняг)

И така завършва и тази седмица, а аз ще завърша с гениалната мисъл на Маги от днес:

Никога не знаеш кога вършиш нещо за последно.

1 thought on “11 март 2007

Коментирай