След първия триместър

Ето как бързо и между другото си изтече първия ми триместър от магистратурата във ФМИ. Днес ми беше последния изпит по Компютърни архитектури и ми казаха, че съм го взел с 5, което аз още не мога да повярвам (учил съм по-сериозно само вчера). Все пак не писах по доста въпроси и няма как да събера толкова точки 😛 За сега съм радостен, че не ми останаха висящи изпити. Вече гледам напред към JAVA-та, базите данни и дискретната математика, които започват на 19-ти. До тогава малка ваканция от учене. Като начало довечера ще отпразнувам в Петното 🙂 А от понеделник пак работа …

6 thoughts on “След първия триместър

  1. Петнист зубрач :). Поздравления! На 10-ти декември – на театър, играем “Чичовци” с вход свободен, по случай Присъединяването на България към ЕС (по инициатива на Министерство на културата).

  2. много съм зле. Януари, естествено. 10 януари – “Ден на отворените врати в българските театри”. Какво има тази вечер в Пет-но-то?

  3. Поздравления и от ”въх,чатица” -та !!! Весело п е т н о !

  4. @Димитър Цонев: да, усетих, че ще е януари. Като се замисля можех да ти кажа, че вече го гледах това на 10-ти декември. Точно тогава беше 😉 А за сегашното представление как ще стои проблема с местата ? Някакви резервации или нещо подобно ?

    @наш’та леля: Петното беше супер. Дори го затворихме и се прибрах в 4:30.

    @Цонев: Нищо особено нямаше, просто DJ-а е от нашата компания и пуска “нашите” парчета 🙂

  5. За местата: Идваш по-рано, пиеш кафе с (не)скромната ми особа и пазим колкото места ти трябват :). Колкото до Петното, имахме и ние някакви идеи да ходим натам, ама се отказахме.

Коментирай