28 май 2008

Днес бях на Булконтрола в Интер Експо Центъра в София. Отново излагах фирмата. По-принцип нямаше да ходя тази година, но Янко днес имаше работа в Пловдив и аз трябваше да отида. С Мирослава двамата сутринта в 8 тръгнахме и съвсем на време бяхме на изложението. Днес беше втория ден на Булконтролата. На първия имало отчайващо малко посетители, като днес също не бяха много. Като цяло – слаба работа. Някои коментираха, че заради протестите на таксиджийте и камионите хората от София не са могли/искали да стигнат до ИЕЦ. От Пловдив беше по-лесно 🙂 Все някак си го избутахме деня, но най-интересното беше на връщане. В 18 часа си тръгнахме, в 18:12 бях вече на магистралата и си викам – ехаа измъкнах се. Да, ама не ! Точно на отбивката на Ихтиман ни отклониха от магистралата и целия трафик мина по стария път. Добре че обичам да минавам по подобни пътчета и ако нямаше толкова коли, щеше много да ми хареса, а сега само ми хареса. Минах през Костенец (до сега не бях ходил там), Белово и като наближихме Пазарджик си казах, че няма и смисъл да се връщаме на магистралата. Пътя Пазарджик-Пловдив също е затворен и в крайна сметка, реших да послушам табелите, и минах през Стамболийски. Обикваме родината, като я опознаваме 🙂 Хубав завършек, на този общо взето скучен работен ден на изложение.

п.с. някой знае ли защо беше затворена магистралата ? Надявам се да е някаква глупава причина, като протест или някоя важна клечка. Не съм чул да е станало нещо лошо ?!?

3 thoughts on “28 май 2008

  1. едно ТИР-че се преобърнало връз двете платна,та за това

  2. Пътувах за концерт в София същия ден, като на магистралата горе-долу до Ихтиман имаше тир от нашата лента врязъл се и обърнат в отстрещната. Дори и вчера като пътувах за София още почистваха остатъците!

Коментирай