Напоследък

Напоследък уж ми се случват разни неща, но все нещо недостига, за да пиша  него в блога. Затова ето от всичко по малко 🙂 Последния уикенд .. хмм .. в петък вечерта си направихме един купон в Таня и Пухи … Динчето си дойде в Пловдив и празнувахме да й е живо и здраво името 🙂 Освен това събирането беше от типа “всеки да донесе нещо, че няма нищо” и стана много яко ! Откарах до доста рано, но все пак следващата събота ми беше първата от мнооого време, я която можех да спя колкото си искам. и го направих – чак до обяд.

В събота следобяд, заедно със Янко, имахме среща с Мурат, с който се запознахме на панаира в Истанбул (той и фирмата в която работи, бяха на съседния щанд). Та сега Мурат и братовчет му Асан бяха в Пловдив и целия ми ден мина с тях да ги развеждам из града. Честно казано го приех все едно са ми дошли гости от couchsurfing. Качихме ги на Альоша (да видят града), намерихме им хотел, разведох ги из стария град, центъра, бяхме на обяд, на кафе, на бира, на вечеря, а накрая дори и в Петното 😉 Дано да им хареса. За Петното не съм сигурен, но останалото май да. (забележка към мен: през деня се видях с Дафо – това май е знак да му се обадя по един друг въпрос ! 🙁 ). Най-интересната случка с Мурат, който е свикнал с размерите на Истанбул, и по едно време съвсем нормално ме попита: “колко жители е Пловдив ? има ли 2 милиона ?”. Иначе споменах Петното … дааа мнгоо добре се получи тази събота. Браво, Пухи ! Яна, не трябваше да си тръгваш. Стоях докато свърши бирата 🙂

В неделя отново спах до ранния следобед. Колко е хубаво да няма никой и нищо, което да те буди. Цял ден нямах интернет, което малко ми помогна да уча, но не много 🙂 Вечерта само ми се обадиха и веднага хукнах към Найлона, където имаше прожекция на един стар италиански филм – Amici miei. Доста забавен филм, всички добре се посмяхме. Има добри попадения. След филма – още по една биричка и хайде в къщи.

В понеделник отново на работа. Следобеда бях до София да подреждам щанда на Булконтролата. Когато се прибрах вечерта все още нямаше интернет (т.е. имаше но с много голям процент drop на пакетите). Естествено след 19 часа от поддръжката въобще не отговаряха. Теглих им една и отидох в Йонов където уважихме традицията в понеделник с една ракия и салата 🙂 Днес сутринта чак им се обадих на доставчика ми и сега като гледам са си оправили проблема и мога да напиша всичко това, което стана доста по-дълго от колкото го предвиждах.

Ай лека нощ 🙂

Коментирай