Около и след осми

Премина и този 8-ми декември. След като не си намерихме подходяща хижа, се събрахме в селото на Тишо – Долно Съхране до Казанлък. Събрахме се добра компания и както обикновено вечерта премина в ядене, пиене и музика. Да, бяхме само една вечер. Едвам се събрахме 8 човека на едно легло и два дивана, но беше весело 🙂 Винаги е весело, като има повече хора и са добри приятели. Въпреки неудобствата, спахме до към 11 часа.

След кафето и закуската (едното или другото или и двете) се зачудихме на къде да си направим пътешествие, и както става често, когато много мислиш – нищо не измисляш, и отидохме само до Казанлък. Там отново хапнахме, малка разходка и решихме да тръгваме към Пловдив. Времето беше неподходящо за повече ходене – тази мъгла, така и не се вдигна 🙁

На връщане отвлякохме Тишо към Пловдив 🙂 Пътуването беше весело. Тишо ни разказа за великите им (по мое мнение) преводи на български думи на английски. Най-сполучливите са:

зеленчук < => greenhummer

самурай < => onlyparadise

🙂

След като стигнахме в Пловдив, с Таня и Тишо решихме да си направим филмова вечер у нас. Другите се отказаха и може да съжаляват ! Започнахме с корейския филм “Пролет, лято, есен, зима … и пролет“, който много исках да гледам на един филмов фестивал, но го изпуснах. Наистина филма си заслужава да се гледа. Хареса ми ! Репликите не са много, но като цяло филмът е запомнящ се. Следващия филм беше “Мъртвата булка” (Corpse Bride) на Тим Бъртън. Аз го бях гледал, но нямах нищо против за още веднъж. След това се зачудихме дали да гледаме още нещо и решихме, че така и така сме почнали, и си пуснахме “Форест Гъмп“. Мисля, че го гледам за трети или четвърти път този филм и отново много ми хареса и много ми влияе ! Направо всеки път го изживявам. Не знам какво толкова има в него, но е един от любимите ми въобще. Не съжалявам, че го гледах отново. И не забравяйте – “глупак е този, който върши глупости”.

Проблема с късните филми беше, че днес реших да ходя на упражнения. Така след като си легнахме към два и нещо, в 8:30 станахме и в 9 трябваше да съм в университета. Естествено малко закъснях (не повече от преподавателите), но важното е че отидох. Понаучиха ме малко (цял ден) на асемблер за X86 и свършихме след 17 часа.

Вечерта бях на театър (чичовците са там ! и тук … и май никога не са си тръгвали) и след това на биричка в Петното. Сега трябва да лягам, че сутринта ме чака новата работна седмица, която се очертава да е с доста командировки из България … а в събота имам изпит. Обаче някак си вече не се шашкам от изпити 😛

Весела седмица !

Коментирай