Студентски празник

Честит празник на всички български студенти ! Аз тази година отново съм истински студент (дори имам изпит след една седмица). След като повече от две години се мотках да завърша бакалавър, сега вече уча за магистър. С две думи – има повод за празнуване 🙂 Весело изкарване на всички !

И внимавайте по пътищата, че тази мъгла дори и към обяд не иска да вдигне.

7 thoughts on “Студентски празник

  1. 4estit praznik,IKO!!! I gledai i magistraturata da “po motka6″…?! Taka 6te si ve4en student! Veselo i “interesno” prekarvane na SAXRANETO!(Dolno ili Gorno)!!!Maglata da ne se nastani v glavite vi?!A nie-biv6ite studenti,6te si spomnim kak Zlatnite pyasazi extyaxa ot na6ite kuponi na 8-mi dek.navremeto….(1980,81,82god.)

  2. Мерси за пожеланията ! 🙂
    И аз установих, че “вечен студент” е хубаво нещо 🙂 Най-малкото за това записах магистратурата 🙂 Поздрави !

  3. Това е точно така ! Дори се дразня, когато някой започне да се оплаква колко гаден бил света, а не осъзнава, че и той е част от него и от него зависи какъв ще е света.

  4. Усмихни се и си пожелай,усмихни се и се отдай,усмихни се на това,което имаш,усмихни се и търси отново,усмихни се и ще усетиш,усмихни се за теб,за мен,усмихни се за новия ден……..

  5. Който иска да младее,нека Изгрев си налива; който иска да мъдрее,нека Залез си отпива, а за мене не мислете,че се правя на загубен,аз обичам ги и двете, затова съм толкоз влюбен! Е.Евтимов

Коментирай