Остава в Конюшните

Бях на концерта на Остава в Конюшните на царя. Цял ден се чудих дали ще има с кой да ходя, но вътрешно бях решил да отида. В крайна сметка Йонов се нави да дойде и още в 20 часа бяхме там, преди да започнат да събират пари за вход. Така спестихме малко пари, но всъщност ги дадохме за бири, което във всички случаи е по-добре 🙂 Концерта беше невероятен ! Много по-добър от тези в Петното. Сцената е супер – на открито, много хора, добро настроение, въобще супер си беше. Май ще ходя и на други “оранжеви концерти” 🙂 По време на концерта Милодетектора засече Мила, заедно с нейни приятели, и след края му (към 23:30) решихме да си вземем още бира и да ходим горе на тепето. Седнахме горе на камъните, където въпреки хладния вятър, неусетно мина 1 часа и решихме да си ходим, че утре (т.е. днес) е поредния делничен ден. Не знам защо. но никога не съм харесвал четвъртъците. Не ги обичам дори повече от понеделниците.

8 thoughts on “Остава в Конюшните

  1. Ихааа, отворили са конюшнички… Идваааааамммм, дръж се Пловдив

  2. Пейо, само да не се обадиш като дойдеш. Мислех да напиша кои групи ще свирят, но нещо не мога да я намеря из нета. Четох някакво ревю в пловдивската Програмата от миналата седмица, но на сайта не мога да намеря архив.

    Lemon4e, отвориха ги преди 2-3 седмици, но снощи беше първия концерт. За теб знам, че ще се обадиш 😉

  3. само дето коне няма 🙂
    да земе царя да докара малко 🙂

  4. Пък аз като ви видях с Йонов пак не събираха вход, ама тея дето бях с тях бяха нещо против Остава (и аз включително …), иначе щяхме да треснем по някоя бира 🙂 В събота в Тромпета, тромпетясване и тва е 🙂

  5. Уфф в тоя Тромпет ще се изтромбим … не знам колко ще мога да издържа, ако се оправдаят слуховете, които чувам, за жива музика

  6. Какъв е тоя Тромпет???? Аз пак ли изоставам? Никой не докладва за новостите 🙁

  7. Не ти и трябва да знаеш 😛 Някакъв ресторант-кръчма в Кичука и не е нов. Там ще се събираме утре класа от техникума за 5-тата годишнина от завършването. Лошата новина, е че се предполага, че ще звучат чалги.

Коментирай