21 януари

Напоследък няма муза да пиша тук. Това май си е нормално състояние от време на време. Тази седмица (поне работната й част) се изниза доста бързо. Почти не съм излизал, но то къде ли и да ходиш в този студ, а го дават да се застиди още повече. Май ще трябва да купувам още антифриз. Като стана дума за колата, тази седмица ми откраднаха задната чистачка, и се наложи да си купувам нова. Мислех ,че вече не се крадат чистачките но уви (едва ли се е дематериализирала от само себе си). Спомних за онази песен на Тодор Колев:

… Дай ми чистачките
или ми ги върни …

Баща ми е по-добре, но още в болницата. Оправя и дано да няма нови проблеми.

Последните няколко дена още повече ми допадна идеята на семейството сайтове 43 (43places, 43things, 43people), попълвах профилите си и гледах места, неща и хора 🙂 Интересно.

Днес сутринта си купих още 512MB RAM за компютъра (вече имам 768 🙂 ). Отказах се от идеята за mp3 плеър, поне докато не стане сезона за велосипед. Надявам се цените да паднат още малко до тогава. За сега си имам стерео в колата 🙂 Следобяд спах до 7:30 вечерта и сега не знам кога ще заспя пак.

4 thoughts on “21 януари

  1. 43xxxx са много приятни сайтове. Ако минавам през Пловдив някой ден ще се обадя.

  2. Дано баща ти се оправи по-бързо и да го изпишат възможно най-скоро.
    Иначе, интересно кой още краде чистачки – мисля,че 4-5 лева беше комплекта предни (за задна – не знам).

  3. @AquilaX: много ще се радвам, ако се обадиш 🙂
    @Боян: То чистачките са едни и същи за отпред и отзад. Поне на Астрата. Аз си взех комплект 2 за 4-5 лева и хем си смених и предната на шофьорското място. Честно казано не виждам смисъл да давам по 20-30, че и повече лева за чистачки, като с тези карам по половин година без проблем.

  4. Точно мп3 плейър е перфектно за колелото. Това ми е в to buy листа и се надявам лятото да джиткам с добра музика за из път!

Коментирай