WordPress 2

Дойде времето и аз да си ъпгрейдна блога. След около една година на WordPress 1.2 реших да си сложа 2.0. Най-дълго време отделих да си избера нова тема. За сега се спрях на тази, но ще я променя малко, за да стане точно както искам 🙂

По време на обновяването нещо беше станало с таблицата за коментарите от базата данни, и първо ги нямаше коментарите, после се появиха, но не можеха да се добавят нови, сега уж работят, но не пише броя им за всеки пост. Нещо май Сребрин работят по сървъра. Ще изчакам още малко и дано всичко се оправи, ако не, ще разследвам как да го оправя.

Честно казано WordPress 2 не ме впечатли кой знае колко. Всичко си е почти същото като при 1.2. Очаквах доста по-драстични промени.

2 thoughts on “WordPress 2

  1. Честно казано и аз не виждам някакви съществени разлики, но със сигурност има такива … А, Ице я кажи как си прехвърли съдържанието на блога (става въпрос за информацията от mysql-а, на другото място), защото и аз искам да направя нещо такова … ?

  2. Зависи какво ти дават от хостинга. Може през web с PhpMyAdmin, ако има инсталиран, или от конзола с командата mysqldump. И после на другото място си импортваш dump файла. Обаче не е толкова лесно, колкото звучи. При мен имаше някакви проблеми с кодировките. В крайна сметка става де 🙂

Коментирай