Белослава в Мармалад

Вечерта не ме пуснаха в болницата при баща ми, така че само оставих майка ми и се прибрах бързо. Видях, че баба ми е заспала и реших да изляза да се разсея малко. Отидох до Найлона, да поздравя Таня за имения ден. И двамата с нея се оплакахме един на друг от семейни, ежедневни и любовни проблеми, но не го дадохме на отчаяние, де 🙂 Малко след това доиде и Йонов и се видяхме и с него.

Не можах да навия никой да дойде с мен в Мармалад на концерт на Белослава, така че отидох сам. Влезнах още в 22 часа. Концерта започна чак в 23:15, а аз не видях никой познат да отида при него. Малко се изнервих от чакане, но когато започна всичко се промени. Белослава заедно с Лили Йончева и Живко Петров, просто бяха перфектни. Аз й се усмихнах, а тя изпя любимите ми песни 🙂 Новите също ми харесаха и мисля, че целия албум ще ми хареса. Малко преди полунощ реших да си тръгна, за да мога да се наспя, защото утре също ме чака тежък ден. Кратък (за мен), но хубав концерт стана.

5 thoughts on “Белослава в Мармалад

  1. Da i moqta Tana(sukvartirantkata)me iznenada 4e imala imen den,a az ne znaeh…Zavijdam ti 4e si hodil na Beloslava,ni6to…tq puk moje pak da mine prez magazina da si kupi nqkoi pantalon :))

  2. абе нищо такова няма на 12ти бе , таня си е търсила повод да се напие 🙂
    софче ко праиш 🙂

Коментирай