12 януари 2006

Баща ми
днес го оперираха и му извадиха левия бъбрек. За това последните няколко дена почти ме нямаше. Всъщност той получи по-сериозно криза още преди нова година и дори за малко да не отидем на Мандрица (всъщност това малко хора го знаеха). Сега уж е по-добре и казаха, че всичко е минало добре и трябва повече да няма проблеми. Дано да е така. След подобна операция очаквах да го видя и в по-лошо състояние, но не беше така. Все пак майка ми тази нощ ще е при него. После аз и така ще се редуваме следващите няколко дена.

Колата
В началото на година редовно има много разходи по един автомобил. Най-напред започват винетка – не мога без нея, аз затова имам кола, да обикалям; Застраховка Гражданска отговорност – задължителна е и дори си направих по-скъпа, като водач нарушител. Не свърших до тук с рахнодите – вчера си залепих едната гума, която спадаше, а днес оправих задното гърне, което се беше откачило. Така и така бях отишъл и ми смениха и средното, което дори не знам как точно се нарича, но беше задръстено и заради него колата ми губеше мощност. Сега се надявам да е поне малко по-добре на нагорнищата. Остава само да сменя маслото, защото за половин година съм изминал 10000 километра и е време.

усмивката
нещо е “заминала” някъде и не иска да се връща на лицето 🙁 🙁 🙁

айде пак тръгвам за болницата … въпреки всички проблеми гледам да се усмихвам и да давам кураж на хората около мен … а аз ще се оправя … може и да се наспя някой ден

3 thoughts on “12 януари 2006

  1. Проблемите са най-малкото, за да се усмихваш повече.
    Ще се оправиш разбира се, а бодър и свежичък може да си по-полезен на хората около теб.
    За усмивката не се притеснявай ще се върне все пак има билет, нали?!

  2. Ei,kakvo ti stava,obiknoveno na men mi se kara6,4e se sduhvam i vinagi namira6 dumite,s koito da me nakara6 otnovo da se usmihna,q ne se predavai!Aide 4e i rojdeniq mi den nablijava,a dnes ot kafeto mi se padna kusmet $vreme vi e za kupon$ celuvkam te po buzkata,nali znae6 4e mnogo si te obi4kam :))

Коментирай