ЧНГ

За много години на всички които четат това – много успешни, усмихнати и добри години ! и всяка следваща все по-ползотворна, по-лека и по-богата !!!

Тази нова година, за втора поредна, бях в Белащица. Изкарахме си супер и чак, не ни се тръгваше. Отидохме на 30-ти миналата година и се върнахме чак днес на 2-ри 🙂 Готвихме си всякакви вкусотии и пийвахме добре 🙂 Точно в новогодишната нощ, бяхме най-много хора, и аз в такава добра компания и хубава музика, дори не ми трябва да се напия за да се чуствам прекрасно и да скачам като луд 🙂 Бяхме си взели една хубава (разбирайте по-скъпа) водка, но след като свърши, реших да не смесвам алкохоли и да запомня добре новогодишната нощ.

Вчера на 1-ви, леко спонтанно решихме да се качим по-високо в планината към хижа Здравец, и добре че го направихме. Там имаше много сняг и най-сетне почуствах тази зима. Замеряхме се със снежни топки, падахме в снега и въобще се забавлявахме супер, чак докато целите прогизнахме, дори в сухия сняг 🙂 Върнахме се в Белащица и се стоплихме (поне някои) с домашно червено вино. Това вино беше добро оправдание да не карам, и останахме още една вечер 🙂

Коментирай