Купон

Купон ще има ! Въпреки всички и въпреки всичко, което ми се изпречи и искаше да се откажа. Може би всичко е било знак от съдбата, но не ми пука. Знам че искам тази купон, и то не в някое заведение или някъде другаде, а именно в Мазето ! Който иска е поканен – адреса е Пловдив, бул."България" N2, довечера след 20 часа.

Досега го чистихме Мазето с баща ми и беше супер мръсно ! И аз с моята алергия от прах, направо щях да умра. По едно време нищо не се виждаше от прах. Сега положението е доста по-добре. Дори купихме метла и лопатка за случая. Все пак, ако ще идвате, не си носете костюма или балната рокля 🙂

Днес дори си взех почивен ден от работата, за да чистя и съм навит да стане този купон. Сутринта съм станал още в 5:30 да направя една добрина. Такъв съм си аз – добър, до скоро мислех, че това е лоша черта, но вече не знам ?!?! Все пак коледа наближава ! Помогнете поне на един човек в нужда или изненадайте някой приятно. Ако всеки го направи ще има доста щастливи хора тези дни. А тази кауза си струва, дори ако това означава да станете 3 часа по-рано в почивния си ден, и то в напрегнат ден, който не се знае кога ще приключи.

Коментирай