РД 2009

Тази година празненствата за рождения ми ред започнаха от снощи. Този път посрещнах среднощния час на появяване ми на този свят в Розовец (да благодарим на Ели за домакинството). Събрахме се не много хора, но пък всички бяхме много в настроение и се забавлявахме много. Йонов направи невероятно вкусна вечеря. След това музика, танци … до кога сме откарали никой не помни. Сутринта се появиха разни снимки и клипчета, който ни припомниха, или поне ни изясниха някои неща от вечерта 🙂

Днес след като си тръгнахме от Розовец решихме да отидем до Свежен. Аз имам много хубави спомени от предишните ми ходения там (1, 2, и снимки), като чудесно зелено село, и сега се чудих дали ще им хареса и на другите в мъгла и студено време. На мен лично и сега ми хареса и трябва наистина някой ден да отидем на палатки в околността за няколко дена. Но това като се стопли, защото сега като застудя и заваля малко по-силно и ни накара да си тръгнем.

В Розовец и Свежен нямаше обхват и телефона ми беше изключен. Да знаете колко по-спокойно е като ти е изключен телефона на рождения ден 🙂 Включих си го чак след като се прибрах в Пловдив и всички започнаха да ме търсят. Благодаря на всички за пожеланията ! Благодаря и на тези които бяха с мен снощи !

Коментирай