ЧРД, Тан !

Вчера Таня имаше рожден ден и заедно с Йонов, Павката и Цецо, отидохме на купон в Кричим с моята кола. Бяхме й купили много яки шал и шапка 🙂 Особено шапката на мен много ми хареса като я купувахме и, Тан, само да не я носиш си я взимаме обратно 🙂 Естествено бях "леко" прецакан, че трябваше да карам и не можех да пия. Изпих само една чаша бяло вино, да кажа все пак наздраве на рожденничката и после карах на безалкохолни. Много странно впечатление на всички ни направи, че отиваме на рожден ден на момиче, а гостите бяха само момчета 🙂 Скарахме й се на Таня да си намери повече прителки 🙂 То не може така 🙂

Другото лошо като сте с кола, е че всички трябва да си ходите заедно, а Цецо и Йонов бяха изморени и им се приспа рано-рано и още към 12 часа започнаха да мрънкат кога ще си ходим. В крайна сметка си тръгнахме в 1 през ноща.

Като стигнахме в Пловив се обадих на сестра ми, която точно се беше прибрала от София и каза че ще ходи в No Sense, а аз точно там мислех да ходя, и двата с Павката отидохме там. В Sense-а срещнах още доста познати и ми стана супер весело 🙂 Направо не ми се тръгваше.

Все пак към 4 пристигнах в моята стайчка, където на монитора ме чакаше един кротък kernel panic 🙂 нещо с модула nvidia. Нямах сили да гледам какво е станало и просто изключих компютъра и си легнах. Така и той да направи малко downtime 🙂 Ще взема вече да си меря времето през което е спрян, отколкото uptime-a. Първото стана доста по-малко 🙂

Сега ставам и ще оправя снимките от снищи, да ги кача някъде да ги гледате, а после ще ходя до София да закарам някакви багажи за новата квартира на сестра ми.

update: ето ги и снимките

Коментирай