Как се разцепих три дена, бях на лекции и успях да се наспя

То се е видяло, че напоследък пиша само в неделя или понеделник и то с есенция на това какво се случи през уикенда. И този път няма да е по-различно. През другото време май нищо не се случва !?!

В петък се бях засили да ходя на концерт на Panican Whyasker, но се че е отменен, а за сметка на това Пухи ще е на работа в Петното. Отидох уж за малко, и малко след 3 часа с усилие на волята успях да си тръгна.

В събота сутринта станах за лекции, отидох в университета, но не можах да намеря в коя зала сме (защо никога не си спазват програмата), помотах се малко, пих едно кафе, пък се прибрах да си доспя. Следобяда също спах – добре си презаредих батерийките. Вечерта се събрахме у Таня и Пухи. Дина ни сготви вкусни “спагети” (как им се казват на тези неща всъщност ?) с рибен сос. Междувременно дойде Стаси и всички тръгнахме към Найлона на Radiohead/Pink Floyd вечер. Там беше доста пълно и задимено, но си имаше атмосферата на Найлона 🙂 Видях и някои стари познати. Към полунощ, точно когато свърши Radiohead частта, Пухи отново трябваше да ходи на работа в Петното и ние (поне част от нас) отидохме натам. Първо бяхме за малко горе докато свърши концерта на Matchpoint, след което слезнахме долу. Разцепих се от кеф и отново откарах до по-големите малки часове.

В неделя отново станах в 9 за лекции и този път дори намерих в коя заличка са се скрили. Видях се с колегите, да разбера какво се взимали този триместър, че почти не съм се мяркал. Към 12:30 свършихме лекциите и аз се прибрах на семеен обяд. Днес баща ми има рожден ден. Да ми е жив и здрав ! След като се натъпках яко, се проснах на леглото, отказах всякакви срещи за следобеда и  отново заспах. Вечерта бях на концерт в Гепи на Negative reflection и Soul Stage. Със Стаси се бъзикахме, че сме най-дъртите в клуба, но на пръв (а и на втори) поглед си беше така. Концерта се получи отлично. Дадоха всичко от себе си и се представиха много добре и двете групи. Доволен съм 🙂 Доста стилове смесиха и хубави кавъри направиха. Ако направят повече авторски песни дори ще стане още по-добре.

Като цяло трите дена хем не съм се спрял, хем успях и доста да си почина. Направо сам се учудвам как успях да си съчетая двете неща. Хайде да се надявам, че и през седмицата да се случват хубави неща, за които да пиша 🙂

2 thoughts on “Как се разцепих три дена, бях на лекции и успях да се наспя

Коментирай