Изпращания

Така се случи, че в петък и събота вечери бях на два купона за изпращане на хора в чужбина. И двата бяха много яки. Май мина доста време откакто не бях ходил така на купони в които не познавам почти никой. В петък бях в една квартира в Пловдив близо до енергото с една огромна тераса. Много яка квартира ! На терасата беше божествено … поне докато не захладня 😛

В събота вечер отидох в София при Вилито. Въпреки, че си мислех, че ще пътувам сам все пак си намерих компания и то приятна 🙂 Като стигнахме в София, взехме Магито и Яна и като отидохме на купона, апартамента беше препълнен с хора и бутилки ! Видях се дори с разни хора, които не бях виждал с години. Много добре се чувствах – обикалях в различните стаи и при различни групички. Когато установих, че не мога повече си опънах шалтето и чувала и веднага съм заспал. Сутринта се събудих от разговора на двама от съквартирантите, който беше нещо от сорта:

– Тези кои са?

– Не знам. Не ги познавам.

– Ми и аз …

Естествено говореха за нас 🙂 Общо взето станах рано, разходих се малко из квартала – Радута, за да си търсим кафене, но така и не намерих. Общо взето е зле инфраструктурата там.

Изчаках да се събуди Вилито, за да й кажа чао и се отправих на пътешествие, за което мисля да отделя отделен пост …

Коментирай