Седмица без блог

Измина почти една седмица, през която блога не ми работеше, а ми се случиха толкова неща 🙂 Сега само на кратко

Рождения ден на Тишо

мина супер ! Много хубаво си изкарах(ме) ! Вече ми се струва толкова далече. Добре че ги има спомените 🙂

31-ви януари

Рождения ден на сестра ми ! ЧРД , Пуфи 😉 Пожеланията си ги знаеш 🙂 и са от сърце 😉 И аз си те обичам 🙂

Вечерта отново бях на театър. Гледах “Отвътре” и май се оказа, че само аз не бях го гледал. Все пак по-добре късно отколкото никога. А представлението си струва от всякъде (дори от вътре). Много се смях ! Хареса ми определението на Цонев – “Тежка простотия”. Ако не сте го гледали, силно Ви препоръчвам да отидете на 14-т, когато междувременно може да кажете “обичам те” от сцената на театъра 🙂

MidpSSH

Намерих си идеалния SSH клиент за мобилния ми телефон – MidpSSH. Подържа всичко и изглежда много яко !

(между другото установих, че за ядра >= 2.6.18 , трябва да се промени малко сорса на siefs, за да може да се монтират Siemens телефоните. Трябва да обновя Siemens Mini-HowTo-то)

Остава

Петък вечерта бях на концерт на Остава в Петното. Както винаги беше невероятно преживяване ! Срещнах много познати хора, въпреки, че за малко пак си помислих, че ще съм сам. (Софи, имаш много поздрави от Дани 🙂 и го хвана яд, че ти е забравил РД-то 🙂 )

5 thoughts on “Седмица без блог

  1. Вероятно заради добавянето на порта за достъп до блога, сега агрегаторът на Валери (bgit.net) не ти събира публикациите. Вероятно ще трябва да му се обадиш, за да го коригира, вместо да изпращаш заявка за нов блог.

  2. Да, знам. Някои от линковете също не работят, но се надявам да е временно положение и скоро да се махна от този сървър. Както ти казах си търся нов хостинг. Някой да има хубави предложения ?

  3. Здравей,
    Искам да те питам за този SSH клиент – работи ли ти в мрежата на MTEL? При мен дава “Session error\nWriter:” и толкоз. Четох в нета че може да се дължи на използван WAP профил за JAVA приложенията, но аз използвам GPRS профил. Възможно ли е MTEL да имат някакъв техен firewall, който пречи?

    Поздрави,
    Иван.

  4. Нищо, оправих се с него. Проблема беше че не бях упоменал нестандартния порт на който ми слуша sshd.

Коментирай