Седмицата

Понеделник – нищо особено за отбелязване. Стоях си в къщи. Беше студено.

Вторник – изненада ме един SMS от Донка, която си била в Пловдив. Вечерта – Петънце. 🙂
Сряда – малко битов алкохолизъм в Таня, а след това Мармалад (на караоке). Как на следващата сутрин не бях мармалад, не знам ?!?

Четвъртък – честит рожден ден, Яна !!! Пожеланията на живо 🙂 Иначе ходих на театър – “Кървава сватба“. Бях с Донка и Йонов. Въпреки, че си беше класическата испанка трагедия (любов, ножове и смърт), ми хареса. Мариус Куркински си показва таланта отново. Струва си да се гледа. След театъра ходихме на рожден ден и на Пухи (още един рожденник на същата дата). Аз малко не исках, защото нямахме подарък, но се натресохме и беше весело.

Петък – новия ми първи учебен ден. От днес започнах магистратурата. Взех си почивен ден от работата, да видя как ще е новото даскало. Общо взето съм доволен. От първия усетих колко по-спокойно и по-свободно е в ПУ (в сравнение с ТУ). Учихме някакви елементарни неща (нещо като въведение в програмирането), но все пак бях през по-голямата част от лекциите. Излязох само да си дам уверение на военните. Както стана дума – да спомена днес какво ме накараха да направя. Нося им уверение, че съм записан първи курс магистратура през тази учебна година в ПУ, а лелката там ме накара да напиша същото отзад на листа и да се подпиша. Трябвало да бъде собственоръчно написано ?!?!?!? Не можело иначе ?!?!?

Събота и неделя – кой знае какво ще стане ?!? 🙂 Както съм писал, вече не си правя конкретни планове. Ако съм в Пловдив в неделя, може и да отида да гласувам.

Коментирай