Гугълщина

Ура ! Google най-сетне пуснаха GoogleEarth за Linux 🙂 и то версия 4 ! Наистина това ми липсваше в къщи. Сега мога да си пътешествам още по често по света 🙂

Преди няколко седмици пък си сложих Google Notebook и съм много доволен за сега. Пробвал съм доста offline програмки за бързи бележки, но идеята за online такива, ми допадна. Мога да и ги гледам от всякъде, а и си ги добавям само с един click във Firefox-а.

Третото нещо, което напоследък пробвах от Google, но този път не ми хареса е BrowserSync. Просто не иска да работи при мен и това си е. Само дава някаква грешка или timeout. В същото време все още се чудя дали да доверя на Google всичките ми посетени сайтове заедно с паролите и кукитата. Май е по-добре, че не ми работи.

4 thoughts on “Гугълщина

  1. При мен маймунщината забива… Някъде да си видял изисквания към библиотеки разни?

  2. @Пейо: Защо маймунщина ? 🙂 За GoogleEarth става дума, нали ? При мен просто си тръгна. Ако искаш може да направя един ldd на изпълнимия файл. Иначе в README.linux има за някои проблеми, но са малко.

  3. Още нещо интересно от Google. Напишете в полето за търсене soccer и вижте какво ще излезе най-отгоре. Поне тези които се интересуват от световното.

Коментирай