Багерите са там

ubivat irakli

От вчера, четвъртък, 25 май 2006, по обяд, започна унищожаването на Иракли! Багери са дошли в ранния предиобед и са започнали да изравняват терена при разклона за с. Емона и бунгалата. Секат се дървета за разчистване на земите за строителството на множество сгради!

Днес, петък, 26 май от 19.20 ч. по Канал 1 на БНТ в предаването “Частен случай” с водещ Владимир Береану ще бъде излъчено интервю на живо с активисти на кампанията “Да спасим Иракли”, предприемачи на строежа, кмета на град Несебър, шефа на РИОСВ – Бургас и др.

2 thoughts on “Багерите са там

  1. Береану добре го бе казал в едно по-старо “Частно Случай”-че: “Ако имаш багер, значи имаш право, и всичко ти е позволено!… Който има багер руши”… и строи.

  2. хванах предаването му чак накрая, когато жестикулираше странно и рекламираше “елените”… не знам колко на сериозно би могъл да бъде взет чрез този си стил на отразяване на събитията…
    вчера пък гледах репортажа по bTV за Иракли (браво за изказванията на Надя и Данче, те са нашата гордост :))… Репортерите говореха за проблема с някакъв човек (не разбрах точно каква позиция заема, но явно беше от тези, от които нещо зависи – областен управител или нещо от сорта) и той каза че разбрал за проблема преди 2 дни :> хехе симпатяга… Каза още, че все пак щели да строят, но “природосъобразно”… брейц… не знам колко природосъобразно е да изравниш със земята бадемовата горичка и да напълниш плажната ивица с чичко-паричковци ~

Коментирай