Напоследък

Напоследък, нещо не ми се пише тук. А уж има за какво. Първо мислех да се оплача, как в петък ме глобиха 20 лева, за това че не съм си върнал международния паспорт на време. Дадох още 30 за нов, а върха беше и 6 лева комисионни за банката (за два превода 😛 ). Както и да е – връщайте си паспортите на време, защото е голяма глупост иначе.

Петък вечерта се събрахме в Петното, като повода беше нещо като изпращане на Яна за Испания да учи там за 3 месеца. След Петното отидохме у Сребрин, където се появи една бутилка Sobieski, и аз след тези бири преди това … по едно време реших да си тръгна преди да ми е станало тотално лошо. Иначе червената водчица със сок вишна си беше бижу 🙂

Съботата ми премина в мързелуване и гледане на “Mulholland Drive” с Таня. Гледам за го втори път, но не бих могъл да кажа, че ми се изясни. Въпреки това, пак е един от най-хубавите филми на Линч (според мен). Общо взето всичко върви като нормален филм до едно време, когато вече не знаеш какво всъщност става, е станало или ще става.

Днес (неделя) имах едни windows неволи, но за тях почти не ми се говори 🙂 Просто ми потрябва за малко Windows и реших да пробвам да стартирам стария ми win98 на новия ми hardware, който той въобще не беше виждал. Най-странното ми беше, че ми хареса да се преборя с проблемите, а после като трябваше да свърша работата, за която всъщност ми трябваше, вече се отегчих. Естествено и ми заби 2 пъти.

Коментирай