Кино, сцена и театър

Тази седмица го карам на вечерни културни мероприятия. Само да не звучи като оплакване 🙂

филмът – “What the #$*! Do We (K)now!?” (с превод като “Човекът и вселената”). Този филм ни го даде Митко йогин, като бяхме в неделя на Розино и в понеделник с Герито го гледахме у нас. Хубав филм с интересни идеи. Всъщност не мога да го нарека точно игрален филм, а по-скоро филм като по Discovery Channel. Разказва се за квантовата физика и как може всичките ни представи за света да се окажат погрешни, както вече се е случвало в миналото. Сега дори видях, че има и продължение.

концертът – Остава в Петното. За пореден път, но след по-дълга пауза от обикновенно 🙂 Концерта започна с голямо закъснение, защото в 22:30 дойдоха полицаи и започнаха провека на всички в заведението. Накараха ни да излезем навън и отделяха хората без лични карти. Защо винаги се сещат да правят такива показни акции, когато се случи нещо … Както и да е … иначе концерта си беше супер, както винаги ! А аз пак си намерих познати в Петното 🙂

театърът – “Сън в лятна нощ”. Този път в драматичния не беше толкова студено 😛 Добра постановка и актьорите играха страхотно.

Всъщност дали всичко това се случи или беше просто сън …

Коментирай