Коледна украса

Тази година точно си мислех, че ще си остана без коледна украса, и ето че се появи сестра ми, и за два дена и украси всичко ! 🙂 Прибирам се аз от работа и гледам още на вратата отвън – коледно клонче. Супер ! Преди това на работата – също. Колежките нещо ги обзе и тях коледното настроение и купиха елха и играчки и я украсиха. Сега в коридора на работата си имаме хубава изкуствена светеща елха 🙂 На нас с Бат’ Спас ни дадоха само два гирлянда, които сложихме на плаката на Гергана и на портрета на Бай Тошо 😛 Ние повече и не щем, обаче нямаше как да пропуснем десктопите ни. Спастнята се хвана и за 10 минути нарисува два wallpaper-а, сканирахме ги и станаха много яки (типично в негов стил). Единствения проблем, е че ги обработи на гадния комерсиален еквивалент на GIMP, наречен Photoshop. Попитах го дали може да ги покажа на други, а той отговори – давай ги да ги правят каквото искат, което на мен ми звучи като CC-BY. Ето ги :

Happy X-Mass snowman

Happy X-Mass tree

3 thoughts on “Коледна украса

  1. Elhata vi e strahotna nqma kakvo da se oplakva6,ama tiq gerlqndi…napravo me razbivat:))moqta ukrasa e nai-hubava,da q snima6 predi snega da se e stopil napulno

  2. ne mi haresva izaob6to taq tema ok koleda e praznik ne kartinka qsno i tova me e qd ok ok ok ok neiskam koleda da e zlove6ta kartinka ami poraznik kakto e bilo vinagi!

Коментирай