OpenFest пропаганда

Подготовката за OpenFest Пловдив навлиза във финалната си част – рекламата 😛 Вчера и днес ходих на различни места (главно университети) да разлепвам плакати и програмата. Още веднъж благодарности на Владо Герджиков, че отпечата плакати специално за Пловдив. Софийските с patch, не са толкова хубави 🙂 но и те почти отидоха, защото са по-големи. Пуснах новина в няколко сайта и пратих малко спам на хората, които миналата година са си оставили електронната поща в анкетната карта. Направих една голяма глупост, като сложих всички адреси в CC полето, вмнесто в BCC 🙁 извинявам се на всички, които са го получили. Усетих се чак, след като го бях изпратил. Моля, не използвайте адресите за лични спамерски нужди 😛

За тези, които все още не знаят – OpenFest Пловдив 2005 ще се проведе тази събота (12 ноември) във IIра аудитория в новата сграда на Пловдивски Университет (бул. “България” N236). Началото е 10:30 часа. Входът е свободен. Елате да споделим свободата си ! Повече информация тук.

Миналата година имахме критика, че всички лекции са твърде технически. Тази е точно обратното 🙂 Ако не се обърка нещо в последния момент, ще има лекция за свободната култура, лекция за начинаещи потребители на Линукс, лекция за web технологии, лекция за мрежова администрация, лекция за desktop, лекция за криптиране и сигурност. Очаквам да ме обвинят, че сега пък са твърде разнообразни и нямат връзка помежду си, но както се казва – “каквото, такова” 😛 До последния момент имах проблем с намирането на лектори, така че това е много повече от нищо.

Надявам се да се видим в събота 🙂

2 thoughts on “OpenFest пропаганда

Коментирай