6 октомври 2005

Пак стана много късно … май отново забравих кога последно съм се наспивал. Всъщност няма значение, това означава, че се случват разни неща. Днес (т.е. вчера) беше интересен ден. На работата се наложи почти цял да се занимавам с един комерсиален продукт, наречен AutoCad2004, и чувствата ми са малко смесени. Стават хубави неща с него.

Вечерта с Йонов трябваше да нагласим старата му щайга, която до днес просто стоеше и пускаше музика, за рутер в Баня Старинна, където утре започва един голям проект. В Банята беше заприличало на склад за домашна техника – имаше 30-40 кашона с DVD-та наредени в единия край, навсякъде сложени телевизори, проектори, компютри, кабели … въобще наистина мноогоо техника … и само разни чужденци. Ще видим дали поне ще направят хубави работи.

Пускането на рутера си мина с пълна програма – прекомпилиране на ядро, настройка и на NAT и дебъгване защо не работи DHCPD сървъра. Важното е че накрая стана и доволни отидохме на по бира в Петното 🙂

3 thoughts on “6 октомври 2005

  1. @sofi: Банята е заприличала на склад за домашна техника. Навсякъде разни видеота се прожектират и ти трябва една седмица ако искаш да изгледаш всичко. Ето една снимка от снощи, преди да подредят техниката. Днес беше откриването и наистина е голяма изложба и голям проект, само където всички от “Изкуство днес” са полудяли от много работа.

    @Дафо: ти за Arch не си ли чувал ?!? 😉 С Йонов май сме най-видните арчари в Пловдив. Прилагаме го на всякъде

Коментирай