За седмицата

Пиша за първи път тази седмица, и сигурно ще е за последен. Напоследък постоянно ми е доста натоварено и не ми остава време да седна. Вчера оперираха баща ми в хирургиите на Пещерско и доста време бях там. Има някакаъв проблем с простатата и уретера, но сега би трябвало да са го оправили, поне така казват докторите. Вчера сутринта като отидох, точно беше излзъл от опрерационната, но беше в много добро настроение, само където от упойката не си чувстваше нищо от кръста надолу. Зарадвах се, че е толкова добре, но вечерта като отидохме с майка ми, се оказа че има, от време на време, някакви болки от операцията и дори искаше някакви успокоителни. Уж е нормално след операция, но се надявам вече да са отминали или поне намаляли. По-късно днес пак ще ходя.

От няколко дена са ни на гости леля с Мимито, с която по цял ден лудеем 🙂 Много се радваме, само където не мога много да седна на компютъра да си пиша нещата за университета, а тя иска да играе на пингвина (SuperTux).

Утре трябва да заминавам за Триград, ако нещо не се обърка. Днес напазарувах някои неща, а други забравих 😛 Снощи две жени се опитваха да ме навият след Триград да ходя към Рила направо, но аз съм на работа от понеделник. Най-лошото е че има вероятност да успеят и да се чупя от работа още малко.

Коментирай