Вот

Гласувах.

До преди 2 седмици почти бях убеден, че няма да гласувам, дори по разни online анкети избирах този отговор. Йонов, ти беше човека, който ме убеди да гласувам онази вечер в Гражданския клуб, заедно с Йохо. Сега не съжалявам. Предишният път пропуснах и нямам право да говоря против царя (не че го правя де), но сега поне знам че всичко не мина без мен. По принцип не обичам да гласувам за депутати, които в бългаския парламент гледат само себе си и както се казва – “всички са маскари”. Предпочитам мажоритарните избори като за кмет или президент – така може поне малко да знаеш що за човек е този. който избираш. Днес, след като бях решил, че ще гласувам, също използвах този подход и всъщност гласувах за човек, а не за партия или коалиция.

Знам, че вече е късно да Ви агитирам (точно преди 10 минути вече излязоха и първите прогнозни резултати на ангециите), но снощи една картичка от FameCards, за кампанията за увеличаване на гласуването ме накефи супер много 🙂 Браво на момиченцето и на фотографа:
Гласувай

4 thoughts on “Вот

  1. Тази кампания с бъдещето много ме кефи. 🙂 Относно гласуването – и аз за малко да се разубедя, но в крайна сметка си удържах на думата и дадох протестния вот, за който бях решила.

  2. Да, и аз мисля, че кампанията за популяризирането на гласуването сред младите е една от малкото хубави и полезни неща за които се сетиха досегашните управляващи

  3. …да, хубаво нещо е тази кампания. Остава и да работеше и цена нямаше да има! А се оказва че резултатите са супер импотентни, на хората въобще не им пука…

  4. Мдаа резултатите показаха, че не работи … за съжаление 🙁

Коментирай