Тромпета

Еее, събрахме се, видяхме се, напихме се 🙂 Това е накратко за снощи вечерта. Естествено не дойдоха всички от класа, но бяхме повече от половината, което е добър резултат. Музиката не беше силна и почти не се чуваше от разговори, което беше идеално. Най-доброто определение на Тромпета ми даде днес сутринта Дафо по ICQ:

в тромпета, а ?
цени народни
чалга също
една по-харна сервитьорка
другите годзили

Дафо, явно задълбочени изследвания си правил там 😉

Преди тромпета бях на срещата на Open Club Пловдив и се установи, че вече нямаме място за събирания. В Горско-стопанската камара (където бяха сбирките до сега) вече ще трябва да плащаме, ако искаме да ползваме мястото. Fla има една барака в неговия двор, в която може да събираме, но трябва и другите да я видят, а и лошото е че е празна и няма дори столове. Не че не можем да събираме всеки път на заведение, но си е хубаво да си имаме място. Мисля си и една идея за конференция, подобна на тези на Линукс за Българи в Пловдив, но за сега няма нищо конкретно.

3 thoughts on “Тромпета

  1. Аз ти казах, че ще го сложа, пък и съм спазил всички изисквания на CC лиценза 🙂 Недей да мрънкаш сега 🙂

  2. Аз не мрънкам, нали ме пита преди това 😉 Явно доста са се постарали организаторите, там места без резервация трудно се намират, а и точно на празник сте отишли. Пък и ако станат проблеми, ей го де е РПУ-1 на 67 метра отсреща. 😈

Коментирай