Годишнина

Тази вечер ще се събираме класа, който завършихме ТЕЕ Пловдив (по известен като ТЕТ-а) преди пет години в кръглата 2000-на година. Всъщност кой ще дойде е друг въпрос. Който може – ще дойде. Хубави години си бяха в техникума и най-хубавото е че си останахме задружен клас от 26 пръча. Лошата новина е че имаме резервация за Тромпета, където не съм ходил, но се говори че ще има чалга и не знам колко ще се задържа. Ако поостана ще трябва да наблегна на алкохола, че да не ми пука толкова. Утре сигурно ще разкажа как е било.

Преди Тромпета ще ходя на среща на Open Club Пловдив, защото имаме проблем с мястото, където се събираме и ще трябва да поговорим. Всъщност вече нямаме място където да се събираме, но за това може би ще пиша друг път, като ми се изяснят и на мен всички подробности.

Утре щях да ходя на далечното ми село Мандрица за почивните дни, но няма да ходя. Оставам тук, и се надявам да ми дойде музата да си оправя дипломната. Това обаче не me оtърва от тазсутришното ми ходене до Чоба и бране на ягоди (които всъщност още не съм опитал 😛 ). По пътя слушах БГ радио и са измислили много хубава идея за запълване на програмата около празника 24-ти май – пускат всички български песни по азбучен ред от А до Я. Сутринта слушах песни с А, Б и В 🙂 Хареса ми идеята. Всъщност това слушах само по пътя. В самата къща имаме едно старо радио Selena, което хваща само радио Пловдив, по което пък всяка събота сутрин, като сме на село, пускат цели албуми на хубави групи. Днес изслушах Verve Remixed 3, което дори не знаех че е излязло. Усетих някаква латино вълна в ремиксите, но въреки това мисля да си нямеря компилацията. Не знам как се казва точно предаването, пускат цели албуми и то броени дни след излизанео им.

Коментирай