трийсетакамадафака

Такаа … днес имам рожден ден, ама въобще не съм подготвен. Нямам идея какво ще правя. За първи път от много години не съм подготвил парти, ходене някъде или каквото и да е. Знам че приятелите ми и най-вече Вили ми подготвят парти, за което много им благодаря и ги обичам. Всъщност точно това е което искам за рождения ми ден – да имам истински добри приятели. И мисля че го имам !

В момента стоя в една хотелска стая в Девин и пиша това … и си мисля – ле-ле вече съм на 30. Искам да благодаря на мама, за това че ме има. И на тати, който вече не е сред нас. Благодаря Ви !

А въобще не се чувствам на 30 … както написа Еми наскоро – чувствам се като същото наивно хлапе, само че с прошарена коса и бръчки от смях. Няма да правя равносмтки, защото живота тепърва предстои. Както казват едни приятели „напред и нагове“ 🙂

Допълнение: като изненада за партито, Вили се беше опитала (и донякъде успяла) да доведе всички мои стари приятели, което много ми хареса. Наистина много приятно останах изненадан от някои хора, с които вече рядко се виждам.

2 thoughts on “трийсетакамадафака

  1. Радвам се, че те имам и тати също.Бъди здрав и много щастлив! Гордея се с тебе!!!

Коментирай