Очаквания-Реалност

Напоследък нещата около мен се променят много бързо и точно в обратна посока на това което съм планувал. В цялата тази суматоха дори не остана време да блогвам. Още в понеделник, на 14-ти, излязох към Петното с мисълта да не се бавя много, а като подкарах с едни водки и тъкмо да си тръгвам към 12 и минах на бири 🙂 Точно тогава се видяхме с Миро (DJ Shunt) и обсъдихме нещата 🙂 След това той започна да пуска, въпреки че не беше DJ тази вечер (а по стари планове, трябваше да има wave парти с него на 14-ти). С Таня се накефихме на Depeche Mode и Massive Attack. Тръгнах си след 2 и уж всичко вървеше на привършване, а после разбрах, че Таня е стояла да след 5. Във вторника очаквах спокоен ден на работата, а най-внезапно се отвори едно ходене до Катуница и поставяне на два газови сензори в спиртната фабрика там (която между другото е на винпром Пещера). Лошото беше, че ни завалява такъв дъжд, че целия прогизнах и се разболях. След работа минах през Петното и там се видях с Оля и се чудих като ми каза. че е изморена и си ляга към 9:30. Същата вечер ми беше зле и точно в 9:30 бях задрямъл в леглото с книжка върху мен. От Петното се прибрах бързо, защото с Донка трябваше да правим една автобиография и да я пращаме, а тя нито дойде, нито се обади, а аз заспах рано-рано. Добре че като се събудих, вече бях добре.

В сряда на работата правих едно ново изделие, което на макет работеше без проблем и си мислех, че и на платката ще е ОК, но бушоните гръмнаха два пъти, т.е. и двата гръмнаха с готини светлинни ефекти 🙂 Признавам си вината беше моя, и се наложи “лека” промяна на платката – запояване на мостчета и пробиване на нови дупки за да се поправи 🙂 а тези образци, дори ще ги продаваме 😛 В 12:30 имах среща на центъра и точно тръгнах и си мислех че ще закъснея, и човекът ми се обади че срещата пропада, а аз в същия момент попадам в такова задръстване в търговиите, че след това 20 минути едвам се измъкнах и направих обратен завой. Междувременно разбирам, че сестра ми се е разболяля много лошо и не е на работа. Баща ми се обади, да ходим до София, да я вземем да се лекува тук в Пловдив, а аз имах планове вечерта да ходя на концерт на Остава в Петното. Прибрах се колкото може по-бързо от работа, приготвих се за път, но като се обадихме пак на сестра ми, се оказа че е по-добре и няма нужда да ходим. Излязох с мисълта, че каръщината ми ще продължи и няма да успея да стигна до Остава. Учудващо, не само че отидох, ами влезнах без пари за вход и седнахме на една маса точно до групата 🙂 Както се изрази Йонов– масата са ВИП-ове 😉 Концерта беше супер ! Всички много се кефиха и дори самите Остава. Публиката просто не ги остави да спрат – три пъти се връщаха на бис.

Между другото имам покана по пощата (истинската) от Motorola да ходя на Freescale Technology Forum в Орландо, Флорида през юни 🙂 Някой да иска да ме спонсорира един билет до там и обратно ? 😉

Коментирай