Дребните неща

Днес останах в къщи с надеждата, че ще си почина малко. Единственото, което успях да свърша е да се наспя едно хубаво до 12:30 на обяд, но след като си легнах към 3:30. След това реших да видя какви неща си бях наумил да правя и се оказа съвсем не малко и цял ден се занимавам с наглед дребни неща, но ми отиде цялото време. Сега реших малко да спря и да пиша тук, което май също се явява от ежедневния ми TODO списък. Освен това:

  • Направих един колаж със скултурите от Галерия Сариев, които снимах вчера. Честно казано не ми хареса как стана. Всъщност вече ме похвалиха, че е добре, аз не си го предствях точно така. Явно има още доста да уча GIMP-а. Всъщност това въобще не беше спешно, но знаех, че ако не го направя още днес, никога няма да го направя. Имам доста снимки, които съм си мислил, че ще ги оправя малко и ще ги сложа на фотоблога ми, но така и не са се появили.
  • Оправих и сложих снимките от Disintegration партито в Петното на Нашите снимки, защото много хора искаха да ги видят, а беше много яко и си струва да стоят там 🙂
  • Търсих и си оправях емотиконките за current mood plug-in-а 😉
  • Оправих снимките от снощи, когато празнувахме рожденния ден на сестра ми, но още не съм ги качил
  • Разучавам EasyTAG, за да си оправя таговете на музиката, и статистиката ми в AudioScrobbler да е по-точна
  • Още няколко дребни неща, като написването на няколко имейла, за които не остана време последните дни, четене на други и обсъждане на някои работи по ICQ

Лошото, е че за важни неща от този TODO списък, като направата на дипломната ми работа, пак не остана време … а и една книжка на Станислав Лем съм захванал и искам да я прочета по-скоро 🙂 Въобще исках просто да кажа, че от липсата на време, оставям доста малки неща които си мсиля, че ще свърша бързо, а ми отнемат цял ден като се натрупат и естествено оставaм без свободен ден за пълна почивка.

Коментирай