Дезинтеграция

Разцепиииих сеее !! ;*) Партито в Петното, наречено Disintegration, беше супер. Въпреки че беше обявено като The Cure парти (а и името подсказва за това), за мен се превърна в “Depeche Mode-Нова Генерация-Клас” парти, и естествено се накефих хипер много. Браво, Миро, евала Shunt ! 🙂 Вече чакам следващото на 14-ти февруари.

Между другото, честит Ви нов сняг ! Май първия истински за тази зима, поне в Пловдив 🙂

8 thoughts on “Дезинтеграция

  1. Малиии Ице, много се направихме красиви 🙂 качи снимките във фотоблога, да гледат хората резила ни!
    А иначе напъно се присъединявам към хвалбите за Миро! Много добре се получи и съм доволен 🙂 И благодаря за 3-те requesta, които ми изпълни. ..мда :>

  2. Ей, ама как съм забравил да пиша на кирилица 🙂
    Радвам се, че ви е харесало… Оплакаха ми се, че съм пускал прекалено малко The Cure, ама какво да се прави 🙂 Освен всички по-известни песни… пуснах и няколко, които не са чак толкова… като Saturday Night или пък World In My Eyes 🙂 А пък на Depeche… даже не си разгърнах сета 🙂 Само 2 диска при т’ва не ги пуснах от-до… Иначе с БГ нещата прекалих малко 🙂 Накрая като взех диска с Нова Генерация да пусна Страх 2… просто го отнеха от ръцете ми и го върнаха на мястото му 🙂

    В момента си работя по новата страница, която ще е доста по-добре от предишните 🙂 Трябва да снимам едни неща и тогава ще я пусна… вероятно ще имам и журнал… та… ще разменим линкове 😛

    Като измисля нещо за 14ти ще се обадя… Ако вие имате някаква идея… ще се радвам да я чуя… В повечето случай… каквото и да се обяви… всичко зависи от хората, които ще дойдат.

    Благодаря ви за подкрепата 🙂

  3. …аз мисля, че точно с Клас и Нова Генерация (а също така и с жестокото парче на Дони и Момчил от ню-уейв зората в БГ) просто направи истинското настроение, което търся в такива партита. Затова и вчера толкова ми хареса… кво да направя, обичам я тази музика!

  4. т’ва стана малко по-късно и не успях да го разпечатам, но според мен е много по-добре от другите флайери и постери… ако трябва да бъда честен… в последно време си оставям ръцете… навсякаде.

  5. Миро, и на мен точно Нова Генераци и Клас ме накефиха най-много, така че не се притеснявай, много хубаво се получи, дори и “страх II”, можеше да пуснеш 🙂 Просто ми харесва тази музика, а другаде не я пускат на партита.

    Йонов, мерси за линк-а 🙂

Коментирай