29 май – HMD9 и други неща

Вчера беше поредния 9-ти по ред Hand Made Day. Този път изключително препълнен с весели неща и хора 🙂 Наистина много хора имаше и много нови неща. За мен се получи просто перфектно. Видях много очаквани и неочаквани хора 🙂 Handmade става все по-посещавано събитие. Аз, както винаги, не бях направил нищо, но тормозех всички със снимки. Дори успях да пробвам и два чужди обектива с моя Nikon. Първо взех на Щи 50 mm-овия, с който обаче нямах автоматичен фокус, но въпреки това на няколко пъти съм се справил много добре 🙂 След това с на Елинцето 55-200 mm-овия направих чудни далечни изстрели. Скоро ще кача снимки на Нашите Снимки.

Цял ден беше голяма жега. Аз донесох нашата тента от морето, която първоначално трябваше да пази от дъжд, след това от слънце, но в крайна сметка дори не опънахме. Все пак в късния следобед успя да завали за малко, да разхлади … и да уплаши повечето хора и да си тръгнат. Масово хората си тръгнаха по това време.

Аз трябваше да остана почти до 8, когато имахме среща да курса от ТЕТ-а – 10 годишнина от завършването. Събрахме се в един ресторант в стария град и беше хубаво че се събрахме почти всички. Около 20 човека от 26 си е добро постижение. Плюс двете ни класни, които също дойдоха. Видяхме се, пийнахме, хапнахме … и ние с Йонов и Серго решихме да си ходим. Не може да очакваш кой знае какво от подобна среща, но на мен след целия хубав ден и настроението ми беше добро.

Заради срещата на курса не отидох на втория ден на Парк Рок Фест-а на гребната, въпреки че дори имах гривничка. Малко съжалих, че не мога да бъда на няколко месата едновременно. Вечерта на този иначе хубав ден завърших в Петното, което се оказа последната му вечер за сезона, но нещо хората се оказаха изморени и всички си тръгнаха бързо-бързо и не се получи голямо парти.

Коментирай