9 април 2010

9 април a.k.a. магинден 🙂 В петъчния ден нещата за уикенда на полянка вървяха към пълен провал, заради (ГРЕШНИТЕ!!!) прогнозите на синоптиците за дъждове. Тогава Бояна взе инициативата и реши да направим изненада на Магито. Първо я изненадахме у тях със Спасчо, Боряна Борислава (която също имаше рожден ден) и Мариян. После под претекст, че отиваме да вземем Бояна и да отидем някъде да се почерпим, уж случайно спряхме на Лекси, където изскочиха още 10 човека и изненадата беше пълна. Тази година за втори път правим изненада на рожденик (предишния път на Дарко) и в двата случая рождениците реагират по един и същ начин – искат да избягат и да се скрият. Аз от страни си мисля, че е хубаво, но то май е голям шок. Още по-голямата изненада за Маги беше че всички отивахме за вечерта във Виноградец. Бояна и останалите се бяха погрижили за всичко необходимо за вечерта. Аз да си призная нищо не съм направил и част от нещата бяха изненада и за мен. Получи се чудесна вечер във Виноградец. За съжаление само една. Като дори повечето си тръгнаха още през нощта, защото имали работа на другия ден. Сериозно им се учудих, когато в 4 през нощта казаха, че се прибират в Пловдив. Останалите, които бяхме с колата на Спасчо, останахме до обяд на другия ден. Общо взето почистихме (тук май не се включвам особено) и тръгнахме. По пътя спряхме в Пазарджик и докато другите се видяха с видяха с бабата на Маги и Спас, аз си направих разходка из града. Нещо си бях наумил, че не ми се влиза. Да си призная Пазарджик и специално кварталчето, където бяхме спряли ме изненада доста приятно – едни хубави къщички, красота ! Аз си мислех, че Пазарджик е по сив и с повече блокове. На края на разходката ми се пльоснах в един парк пред театъра, където имаше доста фонтани. Времето беше чудесно¸ а аз бях само по тениска. А уж очаквахме дъжд и сняг. Наснимах и Пазарджик 🙂 трябва да се пътешества – лоши места няма.

п.с. маги, надявам се подаръчето да ти хареса 🙂

3 thoughts on “9 април 2010

  1. страхотно се е получило…браво на вас за организацията, а подаръкът е просто божественярски ице:) не че съм го видяла, но звучи чудесно..

  2. боряна=борислава всъщност 🙂 всичко беше божественярско, тан.. след като преодолях някак момента с безкрайното изчезване по време на изненадването… щях да почина! ам оцелях.. хехе 😀
    чудно е подаръчето ице! изведнъж осъзнах в цветни картинки на колко хиляди места сме били заедно и от колко време се познаваме 🙂 гуш

  3. @маги: въобще не мога да запомням имена. Аз все още си мислех, че е Боряна. Мерси за поправката 🙂 На останалите нови във Виноградец също не им знам имената.
    Радвам се че ти хареса подаръчето 🙂 и се радвам че те познавам от толкова време и толкова места. гуш 🙂

Коментирай