От Хасково до Истанбул

"Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства."
Паулу Коелю

следък имам някакво голямо желание да пътувам. Всъщност не че ще ми стане нещо ако не го правя, и май по-скоро е подсъзнателно желание, което за щастие успявам до някъде да сбъдна.

   Днес със шефа ми ходихме до Хасково. Ходихме до един склад за електрически компоненти. Малее вътре е направо рай за мен и за всички техничари 🙂 Има всякакви кабели, букси, елементи, уреди, колони … въобще всякакви чаркове от които да си сглобиш всичко 🙂 И отгоре на всичко са супер евтини, е вярно че повечето са разни китайски неща, но те навсякъде са такива. Купих два кабела за усилвателя ми, които преди си правех сам, а там намерих точно какъвто ми трябва готов 🙂 Освен това си взех UTP кабел за бъдещата ми локална мрежа у нас и разни други дребни неща. Вечерта от ShadowHand си взех и ISA мрежова карта за 486-ката ми. Ще видим кога ще ми остане време да си направя мрежата.

   След като се върнахме от Хасково, по едно време влиза шефа ми в нашата стая и пита дали мога утре да ходя до Истанбул. В първия момент направо се учудих, но след това се зарадвах 🙂 Ще ходим с един негов приятел да купуваме елементи и кутии на уредите които правим. Така тази нощ в 4 часа тръгвам. В момента си зареждам GSM-а и фотоапарата и съм готов 🙂 За пръв път ще ходя в Турция и ще видим как ще ми се стори. Лошото, е че сега гледам прогнозата на weather.com за Истанбул за утре и другиден дават дъжд и се надявам поне да не е проливен, за да мога да се разходя. Хайде пожелайте ми късмет и като се върна в четвъртък вечерта ще разказвам 🙂

Коментирай