От миналата сряда до сега

Много неща се случиха, а все не ми остава време да пиша. Ето съвсем телеграфно:

сряда (25 февруари):
Вечерта бяхме във Фабриката. Започнахме още от рано. Гледахме стари наши снимки на EEE PC-то. Получихме първите мартеници. Накрая на вечерта завърших в Петното на караоке.

четвъртък (26 февруари):
Магито замина за Италия. Вече се подготвям да й ходя на гости. Друго не се сещам какво съм правил в четвъртък.

петък (27 февруари):
Тази петък вечер ни развали целия уикенд. Аз пак леко се измъкнах по-рано, но останалите не можаха да се оправят до неделя.

събота (28 февруари):
С Дина, Вили и Тишо бяхме да караме сноуборд/ски на Пампорово (мдаа най-сетне повторих място). Много съм доволен. Времето беше прекрасно. А аз вече се чувствам почти комфортно на червените писти.

неделя (1 март):
За жалост пропуснахме кукерите в Широка Лъка. Просто нямаше как да отидем толкова рано и се отказахме. А и тази година беше доста студено, за да отидем още от предишния ден на палатка. Нищо де – догодина. Аз все пак съм бил няколко пъти. Неделната вечер изкарахме на домашно запиване в Пухи, с игра за забавни online игри 😛

понеделник (2 март):
Днес си направихме разходка до Карлово. Разгледахме центъра, седяхме в един парк, отидохме до водопада Сучурум, полюбувахме се на красивата гледка на Стара Планина, хапнахме в един ресторант, и се прибрахме обратно 🙂 Лека спокойна разходка.

И отгоре на всичко уикенда още не е свършил 🙂

Честит 3-ти март на всички българи !

Коментирай