11 януари 2009

Май взех да се завръщам към нормалното ми ежедневие – цяла седмица нищо не пиша и в неделя-понеделник пиша какво е ставало през уикенда. Така ще направя и сега.

Тази събота беше работна и аз също бях на работа. Целият ден така и не можах да осъзная, че е събота, а не петък например. За сметка на това вечерта беше много приятна 🙂 Първо започна в Марата, а след това с Маги продължихме в Петното, където видях доста и най-различни хора, като Митака например, който повече от година се изгуби в щатите. Получи се много хубаво парти. Пухи не ни пускаше да си ходим от хубава музика. На няколко пъти с Маги се запътвахме да си тръгваме и все се връщахме. Единия път дори си сложих якето и раницата, но се наложи да се събличам пак. Чак към 3:30, когато Пухи слезна от диджейницата, използвахме момента да си тръгнем. От къде се сети Пухи за толкова хуабави стари песни – не знам.

В неделя станах на обяд и почти в последния момент реших да отида на следобедна CouchSurfing среща у Стела. Тя беше направила едни сандвичи, баница … въобще много добре. Принципно трябваше да гледаме филм, но май повече си говорихме. Запознах се с нови хора, срещнах други couchsurfer-и от Пловдив. Хубаво изкарах, но трябваше да си тръгна по някое време, защото се бяхме разбрали с приятелите ми да ходим на вечеря в кръчмата в Бойково. Така и направихме. Дори пак прекалихме с яденето. Преядох и сега ми се спи 🙂

Коментирай