В средата на седмицата

От известно време насам все пиша в края на седмицата. Сега да взема да напиша нещо в средата. То една седмица тече … мани-мани … все вали, най-вероятно ни прецака морето през почивните дни … въобще напомня яко на есен 🙁 От петък още си оставих колелото в Таня и Пухи и все още не мога да си го прибера. Всяка вечер вали или съм зает с нещо друго.

Иначе – празници ! (сетих се за тиквата 🙂 ). Връщам се на темата. В събота – рожден ден на майка ми. Честито, мамче !!! В неделя имен ден на чичо ми. Тогава поне си направихме едно пътешествие (макар и семейно) до Зелениково. А днес имен ден на Софито ! Честито и на теб 🙂 Скоро и разни рождени дни се очакват … ще видим какво ще правим. За подарък имате мен 🙂

Друго с което си уплътнявам е EEE PC-то, което най-сетне преинсталирах и вече съм с Arch Linux 🙂 Чувствам се далеч по-комфортно. Прехода не беше толкова лесен, колкото очаквах, но вече успях да подкарам почти всичко … всъщност само нещо вградения микрофон ми се дърпа. Камерата и Bluetooth-а дори вървят. ArchLinux си има хубаво wiki и форум с упътвания за инсталиране на eee pc. Помагат много.

Та така с тази депресиращо вървяща седмица … дано до края й да ми се случат повече приятности.

3 thoughts on “В средата на седмицата

Коментирай