РД 2008

Премина и поредния ми рожден ден. Това пред-рожден-денната депресия си е по-голям стрес от постваканционния. Бях изпаднал в голяма сатурнова дупка, но всичко завърши повече от хубаво. Точно на 20-ти отидохме в Лясково където бях наел цяла къща – Вила Дария. Направо се чудя как беше свободна покрай всички празници, а аз се обадиш почти в последния момент. Вилата е чудесна. Дори е по-голяма от колкото изглежда на снимки. Има място да спят много хора, особено ако си носят чували (както ние правим). През лятото има условия за прекрасно барбекю на открито и огромна тераса, който сега посред зима не можахме да използваме. Бяхме 10 човека и ни беше много добре. Почнахме с празнуването още като пристигнахме към 2-3 часа след обяд. То като се стъмва толкова рано, към 8 часа вече ни се струваше, че е полунощ. Благодаря на Йонов (а и на другите, които помагаха) за хубавата вечеря – и ребрата и картофеното пюре бяха прекрасни ! Иначе като последствия от вечерта имам една синина на таза от игра на Twister и мускулна треска на прасците от скачане на концерта на Underworld. Ле-ле как хубаво си изкарахме на концерта, все едно че бяхме там … или те тук 🙂 След ранното започване, всъщност и завършихме твърде рано – около полунощ повече от половината вече бяха изпопадали, както направих и аз малко по-късно в чисто новия ми спален чувал !

В неделя изкарахме една лежерна сутрин (е аз станах на обяд де 🙂 ), след това плановете за разходка се провалиха, и накрая изчистихме къщата и си тръгнахме около 15:30 (Таня беше на работа вечерта и трябваше да си тръгнем по навреме). В Пловдив решихме да отидем на ресторант, да вечеряме. Отидохме в Гражданския, аз си поръчах една салата, която се оказа с кисело мляко и след това нищо не ми се ядеше.Така до 19 часа в неделя бях на едно кафе и една голяма ракия 😛 В крайна сметка си зарязах колата на центъра, взех пица на парче от дюнерите и отидох в Найлона. Самия Найлон същата вечер имаше рожден ден и се очакваше голям купон. Ние постояхме малко (дори видяхме съвсем случайно Пламена, което беше голямо съвпадение), но след като навън спря да вали, вътре започна (което е нормално за Найлона), решихме да отидем в Петното при Таня. Така after party-то за рождения ми ден завърши с Drum’N’Bass парти 🙂

Радвам Ви се на всички, които бяхме с мен тези дни, както и на всички, които се сетиха за рождения ми ден. Благодаря Ви !

2 thoughts on “РД 2008

  1. И ние ти се радваме, Ице.
    И айди по-бързо да илизащ от тез депресии…а за това,че се вкисна заради киселото мляко..много губиш…тез хора ни размазаха с ядене..всичко беше много вкусно.

  2. Едно допълнение към пост-а, за което забравих, докато го писах 🙂 В един от SMS-ите, които ми изпратиха, като spam от Mtel ми бяха написали:

    “ako si do 26, vlez v LOOP bez mesechna taksa!”

    По ирония на съдбата, точно на връх 27-я ми рожден ден.

Коментирай