16 юли 2008

Напоследък стана практика хората да си взимат почивен ден за да свършат някоя работа или да си починат от отпуската. Така и аз направих днес. Снощи го реших почти спонтанно в края на работния ден. Една почивна сряда ми звучи много добре 🙂 Тази сутрин свърших разни неща по колата, който отлагам от известно време. Няма само тя да се грижи за мен да ме кара на всевъзможни места – трябва и аз да се грижа. Всъщност вършенето на отдавна отлагани неща започнах още от снощи, когато най-сетне качих сумати снимки, а именно:

Освен това изпратих някой неща по e-mail на хора на който бях отдавна обещал. Не на последно място си закрих профила в Facebook. Свърших и разни неща вкъщи. Днес се видях с разни хора, почивам си … готино … само където духа леко неприятен вятър и не беше много отпускащо да си седя цял следобед в парка, както го бях планувал.

5 thoughts on “16 юли 2008

  1. Ице, браво на теб! Ей! Хубаво е да си закриеш профила във Facebook по собствено желание, а не той да бъде затрит от трети лица.
    Иначе в Мостово празнувах рожден ден, но приемам подаръци и за имен ден 🙂
    Снимките много ме радват, а вярвам, и не мен само
    😀

  2. vilica-lujica,trolei-tramvai,vlak-reis,a za tezi nikoi ni6to ne govori nali,a kakvo 6te kaje6 za:za6to ne doide6 malko na slunce,4e tam mnogo pe4e:))))

  3. dai boje i dano 4as po skoro,svinkter4eto mi se sviva,kato na Svilen ot Ostava samo kato si pomislq

Коментирай