Хлад

Днес се захлади за пръв път от доста време насам, но чак стана студено. Аз все пак си обичам топлото 🙂 и сега като бяхме в Red Eye за по бира и си беше направо хладно, а и един вятър духа. През деня ту валеше, ту спираше. Въобще не им завиждам на хората които сега са на морето 🙂 Аз все още си имам доста работа на работата 🙂 Днес цял ден не мога да измисля като хората един прост инвертор с транзистор. Тази аналогова схемотехника ми създава проблеми колкото и цифровата. То верно, че схемата си е бая завъртяна, но все пак … утре вече трябва да стане ! (дано)

Сега мисля да гледам "Полет на кукувиче глездо" на Милош Форман от 1975-та . Малко късно стана, но мисля да си го пусна, пък докъдето го изгледам. Така и не можах да отида на античния театър да го гледам и сега ще трябва на компютъра. Чел съм книгата и се чудя как ли е направен филма.

BTW сега видях един много интересен сайт във форума на LanGame (warezzz.com) – CyborgName.com Отидете и вижте какво означава вашия nick … така де псевдоним 🙂

I.K.O.Intelligent Killing Organism

Коментирай