Ужасен ден

Такъв ужасен ден като днешния не съм имал от месеци … дори години ! Не, че съм се ядосвал много, просто поредица от много неприятни случки.

Всичко започна дори още от снощи в първите минути на новия ден. Точно преди да си легна видях, че сайта drundrun.org не работи. Тъкмо реших да пиша на админите и се оказа, че вече си пишат със Серго. Първоначално казаха, че ни спирали сайта за нелегално съдържание, което е абсурдно. В последствие нещата се оказаха още по-дебели – някой е променил index.html на zmei.drundrun.org с точно копие на log-in страницата на eBay. Оправданието че някой ни е хакнал, въпреки че явно е самата истина си звучеше като оправдание. Дори май искаха $50 за да ни активират отново хостинга.

Днес каръщината ми продължи на работата. Отново почти доказах, че отрицателното КПД е възможно. Сензорите по които работя дадоха повече бъгове от всякога. Като капак успях да гръмна една чисто нова главна процесорна платка на големите ни централи (най-голямата и най-сложна възможно). Отне ми 1-2 часа да разбера кои точно чипове са изгорели и да ги подменя. Добре, че поне процесора беше издържал на късото. Към тези неща като добавя и обичайните разливане на кафе и изпускане на всичко, което държа и картинката става пълна, как ми мина работния ден.

След работа с Таня (и новото й колело) отидохме да покараме на гребната. За завършек на деня – баща ми ми се обади да ми каже, че е счупено задното стъкло на колата ми. Прибрах се да видя какво става. Снощи след като докарах разни материали за ремонта у нас, съм оставил колата по-близо до блока и днес две деца са хвърляли торбички с вода от 12-тия етаж и една е попадната върху стъклото ми. Останалите лапета от блока ми разказаха всичко как е станало и кои са били. На едно двете деца поне родителите му се оказаха свестни и утре ще ходя с баща му да слагам ново стъкло. За другото не ми се говори … Иначе изчистих колата от милионите стъкълца, залепих найлон и я закарах на платен паркинг за всеки случай.

И така 🙂 Надявам се Вашия ден да е бил по-хубав !

Усмихвайте се 🙂 Така всичко минава по-леко.

п.с. поне пуснаха сайта – сменихме паролите, upgrade-вам WordPress-а …

п.п.с. Ахх още не е свършил деня !!! Дори мисля да оставя предишния пост на питанки да ми напомня, че всичко може и да е още по-зле …

1 thought on “Ужасен ден

  1. Вярно си имал кофти ден, Ицо. Нищо.. Нали е минал вече. Важното е всичко да свърши добре. Майната му на другото. 🙂

Коментирай