Случило се неотдавна

Днес видях в блога на Васил ето това и естествено ми хареса. Само че като го показах на колегите ми веднага спретнаха това. Разбира се не от лоши чуства 🙂 И хем ги зарибявам по линукс и са супер доволни от debian-а за рутер … упс маршрутизатор 🙂 Ама какво да ги правиш, все пак цял ден се занимаваха да преобразуват една програма на php да ползва MySQL вместо PostreSQL.

А ако се чудите защо ми е такова заглавието – по две причини 🙂 наистина това за което пиша се случи неотдавна 🙂 и второ така беше заглавието на третия (и последен) филм от италианските филми в кино "Орфей", който гледах преди малко. Разказваше се за група приятели които прекараха един уикенд в една къща в провинцията. Много ми напомни за събиранията в Белащица на вилата на Йонов. Това дори малко ме натъжи … иначе филма е добър.

Към 6-7 часа тук в Пловдив се развихри такава буря, че после като вървях към киното всички улици бяха с изпочупени клони, а улиците пълни с вода. Направо беше като след катаклизъм. А всичко стана за по малко от час и после небето пак се изясни беше едно хубаво синьо, а след това и луната ясно се виждаше и светеше.

Коментирай