2 ноември 2006

Тази вечер, както си стоях и избирах кои снимки от сватбата на Серго и Красито да сложа най-сетне на Нашите Снимки и си мислех, че ще е поредната делнична вечер, в която нищо няма да направя и после ще съжалявам, се сетих да видя отново програмата на Златната Ракла. Този път реших да потърся нещо за филма, който ще дават, преди да отида. Късния филм отново беше от съвременното руско кино – “Парников ефект“. Коментарите, макар и само два в IMDB, бяха по-скоро положителни и в 8 без 20 реших да отида на филма, който започваше в 20 часа. Отидох и не съжалявам – филма си струва ! Разказва се за няколко бездомни приятели в съвременна Москва. Историята не е хич весела, но е много истинска. Въобще не съжалявам, че отидох.

Точно на последната сцена на филма ми се обади Таня и каза, че са в Петното, където Пухи пуска музика. Официално има New Wave/Electro парти (както ще бъде всеки четвъртък) и отидох 🙂 Изпих две бири в студеното време и си изкарах весело вечерта. Между другото честит първи сняг на софиянци ! Тук все още е само мокро и на мен дори не ми станало особено студено. Това сериозно – само на мен ли не ми се студено ? В момента (полунощ) Кума Лиса показва 2 градуса, а RealFeel-а е -8.

3 thoughts on “2 ноември 2006

  1. Честит първи сняг и на нас, пловдивчани. 🙂
    Засега е само мокър сняг, но пак е сняг, а времето навън е убийствено студено, явно наистина само на теб ти е топло :).

  2. Аз пък бях на “Лора” в Мармалад :> и да ти кажа Ице, супер беше. Тия правят много готино шоу, а колкото до Чорное Торжество можеше да се обадиш или някво смс-че да пуснеш.. ако очакваш от мен да помня няма да стане :>

Коментирай