Празници и безДелници

Ясно е, че ми е седмица за празници, но то се получи дори повече от колкото очаквах 🙂 След рожденния ден във вторник, само в сряда горе-долу се понаспах. В смисъл след работа се прибрах бързо, спах до 8, излизах и си легнах само в 1 🙂 В четвъртък и петък съвсем не планувано окъснявах в Петното, въпреки че знаех, че на следващия ден трябва да ставам сравнително рано. Вчера за работа, а днес ходих при чичо ми в Зелениково на прасе. На бъдни вечер поне смятам да остана в къщи.

Довечера в полунощ си пожелайте нещо. Не вярвайте в чудеса, а разчитайте на тях 🙂 Както и Вие направете едно (или повече 😉 ) малко чудо за някой. Все пак чудеса се случват всеки ден, особено в една приказна нощ. Една истинска усмивка също е чудо. А на мен ми липсва тези дни …


Между другото след вчеращния ъпгрейд от testing на Archlinux и опита да ми сложи Xorg 7, нямам X вече втори ден. Нещо така се е омазало, че не иска да тръгне нито стария, нито новия 😛 Добре, че оправих старата ми щайга да работи и сега пиша от нея 🙂 Отивам да продължавам да го боря.


ВЕСЕЛА КОЛЕДА !

Коментирай